AnaVasilescu.ro - Beauty

Care este secretul unor unghii sanatoase

 20160723 ingrijire cuticule

Te-ai intrebat vreodata in ce consta secretul unghiilor sanatoase? Banuiesc ca toate femeile vor unghii lungi, seducatoare, sau unghii scurte cu aspect sanatos, pentru o manichiura ca in reviste! Nu este atat de greu, precum ati putea crede, sa obtineti o astfel de manichiura, ca a modelelor. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati o serie de reguli usor de urmat. O ingrijire completa, care vizeaza o curatare si hidratare adecvate pentru pielea mainilor tale, unghiilor si cuticulelor, urmata de o mini-mani zilnica de cateva minute, te va ajuta sa iti fortifici unghiile, sa le mentii curate si atractive.

Adesea auzim ca manichiura este ca o carte de vizita pentru femei. Cum de unele femei, desi nu se eschiveaza de la treburile gospodaresti, de exemplu, reusesc sa mentina un aspect ingrijit al mainilor si unghiilor? In primul rand, ele folosesc manusi de protectie, in special atunci cand utilizeaza agenti de curatare pe baza de substante nocive. Pielea este un bun de pret, dar a carui sanatate depinde de “tratamentul” pe care i-l aplicam. Expunandu-ne pielea factorilor cu efect nociv, nu facem decat sa grabim imbatranirea la nivel celular. Nu trebuie sa va lipseasca un produs exfoliant pentru maini, alaturi de o crema nutritiva. De asemenea, aspectul cuticulelor este si el deosebit de important. Expert Nails va recomanda sa va completati trusa de manichiura cu produse de ingrijire cuticule fabricate de nume mari din industria de cosmetic (Jessica, Mollon Pro, SNB). Un ulei special cu actiune hidratanta sau regeneranta pentru cuticule poate face minuni, restabilind supletea pielii din zona cuticulelor, in timp ce un gel pentru indepartarea cuticulelor se va dovedi util atunci cand o manichiura impecabila este un must! Vara este sezonul prin excelenta al petrecerilor, asa ca, doamnelor, veti fi expuse privirilor celorlalti, mai mult decat de obicei.

20160723 tratament unghii
Un alt mijloc de a imbunatati look-ul unghiilor dumneavoastra, este de a recurge la tratamente pentru unghii. Spune-ti adio unghiilor casante, moi sau care se exfoliaza repede!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2433,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu