Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Ce inele sunt in topul preferintelor mireselor

 20160723 verighete

Inelele de logodna, avand ca element central o piatra, continua sa fie la moda. Femeile din lumea mondena au chiar un cult pentru acele inele cu setare deschise, care pune in evidenta o piatra valoroasa. In schimb, pentru un efect maxim, o banda ornata in setare pave da amploare stralucirii diamantului sau pietrei alese.

Inelele cu setare de tip bezel si-au croit drum in noile trenduri 2016 si sunt destinate persoanelor care cauta sa obtina un look modern, curat, caraterizat prin simplitate.

De la inele de nunta cu dantelarie sofisticate, filigran, pana la inelele care alatura finisaje lucioase in mod armonios cu finisaje de tip mat sablat, cu efect de gheata sau mat sidef, in magazinele Atcom, veti descoperi o gama sofisticata de verighete aur galben, alb sau roz. Nici un alt trend in materie de bijuterii nu a cunoscut o ascensiune atat de rapida, precum inelele de logodna sau de casatorie realizate din aur roz. Prin cromatica deosebita, acestea traduc un aer boem, o nota de romantism si delicatete.


Miresele devin tot mai creative in alegerea verighetelor care le vor impodobi mana, iar optiunile lor deseori sunt indreptate asupra pietrelor incrustate colorate.


In timp ce variantele clasice, ca de pilda safirele, smaraldele si rubinele isi revendica suprematia, si alte pietre pretioase precum diamantele negre devin din ce in ce mai populare. Daca doriti sa aprofundati notiunile legate de inele cu diamante, informati-va complet, citind despre tehnica de incrustare, caracteristicile acestora si alte lucruri interesante pe care ar fi bine sa le cunoasteti, pentru a putea face cea mai buna alegere cand cumparati un inel de logodna sau verighete cu pietre.

Atat de multe modele incantatoare, nu-i asa? Tu ce tendinte preferi?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2408,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."