AnaVasilescu.ro - Beauty

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferita

 20160805 cercei

Astepti cu nerabdare sa pleci in concediu / vacanta ? Astepti ziua in care scoti din dresing geamantatul si incepi sa pui in el "strictul necesar"? Stii bine ca nu esti singurul. Alaturi de starea ta se afla foarte multi oameni, pe multi nu ii cunosti, dar impartasiti acelasi vis. Concediul este frumos, indiferent de destinatia aleasa. Relaxare, voie buna, distractie e tot ce ai nevoie. Lasa grijile pe drum si fugi de ele.

Indiferent de destinatie, de persoanele pe care le-am ales langa noi, la final de "expeditie" cheltuim banii ramasi pe diferite suveniruri. Aceste suveniruri ajung sa fie aruncate intr-un sertar. Spun aceste lucruri din proprie experienta. De cativa ani am inceput sa imi cumpar ceva care imi face placere sa port, care sa imi aduca aminte de acele locuri. O alta schimbare e ca nu mai las pe ultima suta de metri aceste cumparaturi si imi iau din timp. De cele mai multe ori ma intorc de acolo cu cercei mari argint.

Anul acesta nu pot sa plec nicaieri. Anul acesta este unul de sacrificiu pentru ca urmeaza unul de investitii, dar asta nu inseamna ca renunt la placerile mele. Am descoperit un site de unde pot sa imi achizitionez cercei. Daca vreau cercei cu specific turcesc sau cu specific indian sau cu un alt specific, aici e locul ideal de shopping. Eu sunt impresionata de aceasta idee. Este pentru prima data cand o intalnesc.

Metaphora Bijoux Ethniques pune la dispozitia clientului ambalaj cadou gratuit la orice bijutere, livrare chiar de a doua zi, 30 de zile timp in care poti face returul produsului, transport gratuit la comenzile care depasesc 250 lei si pana pe 10 august 2016 poti beneficia si de o reducere intre 10 si 30%.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu