AnaVasilescu.ro - Beauty

Argintul este pentru toate varstele

 20160926 cutie bijuterii

In fiecare an, cand este ziua mamei mele, incerc sa ii daruiesc o bijuterie unicat. Toate cele adunate peste vreme, le pastreaza intr-o cutie din lemn, inscriptionata manual. In aceasta toamna, am ales un medalion argint. Poate fi atasat oricarui lant pe care il are si de asemenea, poate sa insoteasca un alt medalion in cautarile zilnice, la job sau la plimbare.

Darurile facute din dragoste, cu prietenie si sinceritate ating inima celui la care merg, iar bucuria se intoarce de fiecare data. Fiecarei persoane ii este necesar un alt tip de obiect, un alt fel de bijuterie, gusturile sau nevoile sunt diferite. Dragostea ramane insa de fiecare data aceeasi.


Puterea darului sta in puterea intentiei, iar zambete de intorc intotdeauna, atunci cand te astepti mai putin. Daruind bucurie, primesti bucurie. Daruind unicitate, esti tratat frumos. Daruind respect, primesti respect.


Intr-o epoca a globalizarii si a vitezei, abordarea Metaphora presupune un consum maxim de timp și resurse, cata vreme, ofera alternativa la obiectele de serie.

20160926 pandantiv unicat turcoaz tibetan argint nepal

Livrarea se face a doua zi dupa comanda, prin curier, plata ramburs, la primirea coletului la adresa, prin transfer bancar sau card bancar. Metaphora respecta intimitatea clientilor si acorda grija ca toate informatiile furnizate sa ramana strict confidentiale. Orice persoana are dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor.


Produsele achizitionate beneficiaza de un termen de garantie de 30 de zile, iar aceasta acopera numai defectele de fabricatie, deteriorarea obiectului cauzata de accidente sau utilizare neadecvata nu va fi acoperita.


Bijuteriile Metaphora sunt obiecte incarcate de semnificatii si simboluri importante in culturile din care provin. Ajungand la sursa, in colturi mai putin cunoscute ale pamantului, este oferit accesul la bijuterii minunate, lucrate manual cu multa migala de artizani locali care continua traditia de multi ani a grupului etnic din care fac parte. Bijuteriile pot parea mai mici sau mai mari comparative cu realitatea, in functie de cum au fost fotografiate, de aceea fiecare obiect are o descriere a dimensiunilor, pentru evitarea erorilor.


Fiecare bijuterie Metaphora aduce in argint si pietre semipretioase, simboluri, credinte, traditii, viata si bucurii.
Daruieste bucurie familiei si prietenilor, sub forma unor bijuterii unicat! Argintul este pentru toate varstele.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2419,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu