AnaVasilescu.ro - Beauty

Happy hair, happy life

 20170920 happy hair

Greu e sa multumesti o femeie. Da, o spun cu inima larga pentru ca asa e. Mereu vor ceva, mereu sunt nemultumite. Cand isi cumpara ceva sau isi fac o mica mica schimbare de look trebuie neaparat observata de cei din jur astfel e scandal. O spun din proprie experienta. Cred ca ne e scris in stele sa fim asa.

Uneori parca suntem exagerate, dar nu o recunoastem niciodata in prezenta unui barbat. Noi stim acest aspect, doar ca nu vrem sa il recunoastem. Vesnica problema pe care o avem este parul. Mereu vrem ceva: ba sa il lasam sa creasca, ba l-am tunde in diferite feluri si sa nu mai vorbesc de vopsit (permanent sau nu). Daca decidem sa il lasam sa creasca, ne luptam cu noi insine pentru ca rabdarea e mereu pusa la incercare. Daca vrem o schimbare care implica salon, ne putem intrebarea: unde?

Fiecare din noi am incercat cateva saloane. Atunci cand descoperim unul care e pe placul nostru si care ne face sa ne simtim ca acasa acolo, iar rezultatul e pe masura, cu siguranta revenim. Increderea se castiga, dar si o data pierduta, nu se mai recupereaza. In zona Victoriei am vazut foarte multa agitatie, susoteli si rumori. Acum cum sa nu mi se ridice cateva semne de intrebare cand vedeam asta? “Salon coafura Victoriei” auzeai la tot pasul.

Curiozitatea mi-a fost starnita si am vrut neaparat sa vad ce se intampla cu acest salon. Daca salonul pe care il frecventam mi-ar fi oferit serviciile dorite, nu as fi bagat in seama zvonurile despre salonul nou deschis.

Lucrurile bune se intampla cu un scop. Noua ne place sa profitam de orice ocazie si daca tot ne ocupam de podoaba capilara, de ce sa nu acordam atentie si manichiurii sau cosmeticii?

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1707,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu