AnaVasilescu.ro - Beauty

Cerere in casatorie

20181102 inel de logodna atcom lux ernesto safire cu diamante aur alb 1 1087

Mel Ferrer, sotul lui Audrey Hepburn, a dat startul inelelor de casatorie din metale diferite, un stil care inca mai ramane puternic, oferindu-le inelelor de stea consistente in stil, atat in aur galben, cat si in aur de roz, astfel incat sa le poata schimba infatisarea.

În aceasta perioada a apărut evidentierea inelului de logodnă pentru celebrități. În 1963, Richard Burton a cerut-o pe Elizabeth Taylor un inel cu un diamant tăiat de 33 de carate, ceea ce face ca inelul de 15 carate al lui Kim și Kanye să arate muuult mai mic. Și la începutul deceniului, inelul de logodna distinctiv diamant și smarald al doamnei Jacqueline Kennedy a făcut din smaralde o piatră prețioasă în cerere pentru multe mirese care urmează să fie.

Cuturile prințesă și tăieturile radiante au fost inventate sau perfecționate în anii '70, iar formele lor pătrate au devenit foarte populare pentru inelele de logodnă, potrivite pentru o generație care a îmbrățișat noul și altul și a îndepărtat multe tradiții din trecut.

Angajamentul și nunta deceniului au fost cele ale prințului Charles și ale prințesei Diana, iar inelul de logodnă de safir oval Ernesto a dat naștere unei tendințe majore de safir.

În deceniile cele mai recente, nu s-a pronunțat nici o tendință. În parte datorită internetului, cuplurile au mai mult acces la informații despre inele de logodnă și mai multă abilitate de a alege între diferite stiluri decât oricând. Deși stilurile pot crește și scadea în popularitate de la un an la altul, același aspect de bază care a dominat în mare parte secolului al XX-lea - un inel cu un diamant proeminent și spumante - continuă să fie cel mai căutat după începutul celei de-a douăzeci și unu .

TENDINȚE DE  VIITOR

Cu siguranță nu putem anticipa viitorul, dar ne așteptăm ca unele dintre tendințele pe care le vedem în inelele de logodna astăzi vor continua de ceva timp. Aceasta include inele de logodna antice, stiluri de inspirație antică și desene delicate, influențate de natură. O tendință pe care o vom continua și vom prezice: Cuplurile care doresc un inel de logodnă care este unic și care spune ceva despre stilul lor, indiferent dacă acesta înseamnă un antic, un design personalizat sau un aspect clasic. Dar, indiferent de ceea ce are în vedere viitorul, credem că tendința inelelor conștiente din punct de vedere social și eco-friendly - realizate cu pietre prețioase și metale prețioase reciclate din punct de vedere etic - este una care nu va lipsi niciodată din stil!

 


 1004,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu