AnaVasilescu.ro - Beauty

Primăvara este dimineaţa anului

20190121 martisoare traditionale

Alegerea facultatii este o decizie care nu ar trebui sa o lasam pe ultima suta de metri. Unii parinti, cat si copiii lor spun ca prima data sa ia bacul si pe urma se vor orienta catre o facultate. Consider ca este o gandire gresita, pentru ca trebuie sa avem inca de la inceput un plan dupa care se ne orientam. Cu toate acestea, Facultatile de Management au inceput sa fie luate cu asalt, dar trebuie mentionat ca este o facultate care iti va da dureri de cap. Asteptarile noastre de la un manager este de a prevede viitoarele probleme care vor aparea si / sau de a gasi solutii la toate situatiile pe care le intampina.

Sophie Kinsella ne-o prezinta pe Rebecca Bloomwood care sufera la drept dupa cumparaturi de parca sunetul casei de marcat este de-a dreptul miraculos. Sunt sigura ca in fiecare din noi este o mica parte din acest personaj. Fiecare din noi ne-am cumparat cel putin o data, ceva, pentru sufletul nostru, desi nu aveam neaparata nevoie de el. Daca ar fi sa combin gandirea unui manager ( de a prevede urmatoarele cheltuieli ) si sufletul Rebeccai ( de a face cumparaturi cu ocazia unui eveniment indepartat ), consider ca este momentul oportun sa ne gandim la 1 Martie, la martisoare.

Cumparaturile in pripa nu ne fac noua, femeilor, cinste. Vrem ca martisorul pe care il alegem sa il purtam sa fie deosebit si sa ne reprezinte. Personal sunt incantata ca am descoperit iMartisoare.ro, iar martisoarele lor mi-au facut ziua mai buna. Colectia 2019 contine peste 1000 de modele pentru toate gusturile. Preturile sunt accesibile, iar produsele sunt deosebite. Printre sutele de modele am vazut aici: cosarul mult cautat, trifoiul cu patru foi, pomul vietii sau ghiocelul care aduce primavara.

Sunt conservatoare in multe privinte si aleg si acum in 2019 martisoare brose. Aceste martisoare imi aduc aminte de copilaria mea alaturi de mama care avea grija sa imi sadeasca in suflet bucuria primaverii, speranta unui nou inceput. In definitiv amintirile sunt foarte pretioase pentru mine. Acesta era felul mamei de a-mi spune ca isi doreste sa raman deschisa soarelui, luminii, tineretii, dar si sa raman o primavara toata viata. 


 1376,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu