Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

O imagine noua cu o bijuterie noua Ioana Preda

20190426 bijuterii argint

Orice femeie are cateva pasiuni. Printre acestea se numara hainele, pantofii, bijuteriile si reducerile. In plus, orice femeie are nevoie, din cand in cand, de o schimbare pentru a readuce un aer de prospetime si un plus de feminitate. Ioana Preda sustine feminitatea cu pana la -51% reducere la bijuterii. Cine este Ioana Preda? Unul din cei mai apreciati designeri in materie de bijuterii argint. Produsele de pe site sau din showroom fac parte din categorii diverse, astfel fiind disponibile bratari, cercei, coliere si inele deosebite, de o calitate incontestabila.

Pentru ca orice femeie merita sa se simte bine in pielea ei, in luna aprilie Ioana Preda sustine feminitatea, oferind la o selectie de bijuterii de pe site pana la -51% reducere. Sunt bijuterii din argint de 925, simple sau cu pietre, ce pot fi adaptate usor oricarei tinute sau ocazii. Pot fi purtate de oricine, indiferent de varsta pentru ca aceste bijuterii de argint sunt o poveste a feminitatii, elegantei si rafinamentului.         

Fiecare piesa din colectie, pe langa o delicatete aparte, are si o “picatura” de indrazneala. De aceea, acestea sunt bijuteriile perfecte pentru a fi purtate la birou, unde discretia este esentiala, fara insa a-i stirbi purtatoarei din personalitate.

Bijuteriile prezente pe site, atat din seriile precedente, cat si din noua colectie, reprezinta o calatorie artistica spre o lume in care elemntele naturii sunt prioritare si culorile sunt obligatorii. Este ca o lume secreta pe care abia astepti sa o descoperi, unde fiecare element ce ti se va dezvalui in fata ochilor nu va face decat sa te seduca.   De exemplu, un colier de argint Moonlicght are tot ce este in trend anul acest: natura, mister, minimalism, stralucire. Este un ansamblu creat din metal pretios, argint de 925 placat cu aur roz, si opalul imperial bleu, in forma de semiluna, delicat si in acelasi timp cu o fina nota de opulenta. Este o podoaba pretioasa, nu numai prin prisma materialelor folosite, ci si prin design-ul sau. Este una din acele bijuterii care te face sa intelegi exact mesajul sau, sa ii descoperi sensul si sa te minunezi ca un copil la vederea ei.

Fiecare piesa propusa pe site de Ioana Preda este completa si nimic nu este la voia intamplarii. Fiecare bijuterie are o poveste, reprezinta o memorie exprimata vizual si te face sa te intrebi: ”Despre ce este vorba?”.


 1087,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."