AnaVasilescu.ro - Beauty

Inele de aniversare pentru cuplu: cu trebuie sa le alegi

 articol candyrings anavasilescu

Indiferent daca sarbatoresti cea de-a 10-a, cea de-a 20-a sau doar prima ta aniversare, un inel aniversar poate fi modalitatea perfecta de a marca si a-ti aminti de relatia ta speciala cu persoana iubita.

Ce este un inel aniversar pentru cuplu?

Un inel aniversar este un inel care simbolizeaza o piatra de hotar in casatorie. Inele matchy cuplu aniversare pot fi inele cu multe diamante sau pietre pretioase, dar si inele simple, simbolice, care sa marcheze momentul fara a face gaura in buget. Inelele de aniversare sunt cel mai frecvent daruite la aniversarile majore, cum ar fi 5, 10 si 20 de ani, dar pot fi oferite oricand. Ele simbolizeaza o legatura intre doua persoane pe tot parcursul vietii si bucuriile pe care cuplul le-a trait impreuna.

Inelul aniversar potrivit comemoreaza timpul, dragostea si amintirile impartasite de tine si partenerul tau. Este o amintire unica care va apartine in totalitate - o bijuterie care indica cat de departe ati ajuns si ce ati realizat impreuna.

La fel ca cumpararea inelului de logodna potrivit, alegerea inelului aniversar potrivit pentru voi doi poate fi o provocare serioasa. Desi se obisnuieste ca, de obicei, barbatul sa daruiasca femeii un inel la ceas aniversar, in zilele noastre sunt mult mai multe cupluri care isi daruiesc reciproc inele matchy. Acestea au, de obicei, un simbol sau ceva gravat astfel incat sa marcheze aniversarea aceea minunata.

Cand trebuie sa oferim un inel aniversar?

Nu exista reguli stabilite pentru a oferi bijuterii aniversare, ceea ce inseamna ca esti liber sa-i oferi partenerului tau un inel aniversar sau alte bijuterii ori de cate ori ai chef. Deoarece oferirea unui inel aniversar dupa fiecare an de casatorie poate deveni rapid nepractic, majoritatea cuplurilor aleg sa-si sarbatoreasca aniversarile majore cu bijuterii, cum ar fi aniversarea de 5, 10, 20 de ani.

Cele mai obisnuite aniversari pentru inelele aniversare de cuplu includ aniversarea de un an, deoarece este o piatra de hotar majora pentru voi, ca si cuplu de proaspat casatoriti. Majoritatea cuplurilor isi sarbatoresc, de asemenea, anii de hotar, cum ar fi a 5-a, a 10-a, a 15-a, a 20-a si a 25-a aniversare.

De asemenea, este ceva normal sa oferi inele de cuplu aniversare in anii in care tu si partenerul tau asteptati un nou membru. Daca ai descoperit recent ca astepti un copil sau daca tocmai s-a nascut un nou membru in familia ta, este absolut potrivit sa oferi un inel aniversar.

In general, nu exista reguli specifice privind acordarea de bijuterii aniversare. Daca ai chef sa-i dai un inel partenerului tau la a doua, a treia sau la o alta aniversare „minora”, o poti face fara nicio problema. De asemenea, nu este nimic in neregula in a oferi doar bijuterii aniversare pentru a sarbatori aniversarile majore, importante. In plus, pentru a feri inele matchy de cuplu nu trebuie sa fii casatorit. Poti forma un cuplu de ani de zile, fara acte, si sa-ti sarbatoresti relatia. Iubirea nu tine de un act, dar poate fi celebrata cu o pereche de inele de cuplu.

Desi nu exista reguli specifice pentru momentul in care ar trebui sa oferi bijuterii aniversare, exista cateva traditii stabilite cu privire la tipul de bijuterii pe care ar trebui sa le oferi.

Fiecare aniversare este asociata cu un tip diferit de metal sau piatra pretioasa, de la aur si argint la perle, safire si alte pietre pretioase. De exemplu, inelele pentru aniversarea nuntii de 10 ani includ de obicei diamante, iar inelele pentru aniversarea a 20-a implica adesea smaralde.

Cum alegi inelele de cuplu aniversare?

Alege un inel sau un set care sa reprezinte dragostea unica pe care o impartasiti, fie ca este pentru un inel de aniversare de 10 ani sau pentru un inel de 25 de ani.

Ia in considerare daca preferi un inel complementar sau contrastant. Un inel complementar are un design similar cu inelele de logodna si verighetele voastre. Acest lucru va ofera optiunea de a purta inelul aniversar pe acelasi deget ca parte a unui set asortat.

Un inel contrastant prezinta pietre pretioase sau metal pretios care contrasteaza cu verighetele si inelul de logodna al partenerei tale. De exemplu, poate inelul aniversar de 20 de ani are un smarald, in timp ce inelul de logodna si verigheta au diamante. In mod normal, partenerul tau va purta inelul sau de aniversare pe un deget sau mana diferita de celelalte bijuterii de nunta.

Verifica daca partenerului ii plac metalele sau pietrele pretioase specifice recomandate pentru fiecare an aniversar. 

Nu exista reguli absolute cand vine vorba de inele aniversare, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa alegi piatra pretioasa sau metalul recomandat pentru fiecare an. Poti selecta o piatra pretioasa complet diferita de varianta traditionala. In plus, daca bugetul este unul restrans, niste inele simple, nu neaparat din metale pretioase, dar incarcate de simbolism, pot fi perfecte pentru a va sarbatori iubirea.

In general, cel mai bine este sa ramai axat pe un stil pe care stii ca ii place partenerului tau. Daca un anumit metal sau piatra pretioasa are o valoare sentimentala pentru tine sau partener, nu este nimic in neregula in a-l sau a o alege in loc de o alegere traditionala.


 468,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu