AnaVasilescu.ro - Technology

Publicitatea este cea mai mare formă de artă a secolului XX

 20160902 publicitate

Imi aduc aminte cu placere de emotiile pe care le traim la sfarsit de clasa a XII-a. Lumea ma intreba ce facultate vreau sa urmez, dar gandul meu era la bacalaureat. Nu stiam ce anume vreau sa urmez, dar imi doream sa nu imi fac parintii de rusine. Simteam ca le sunt datoare si trebuie sa  vin acasa cu capul sus, cu bac-ul luat. Stiu ca ei aveau foarte multa incredere in mine. Imi era teama sa nu ii dezamagez, lucru care nu s-a intamplat.

 

Timp de cateva zile m-am simtit plina de energie, scapasem de stresul cel mare. Aceasta bucurie a durat pana in momentul in care am inceput sa ma intreb la ce facultate dau. Noi, elevii din clasa a XII-a , am primit cate un pliant de la universitate cu facultatile pe care le avem la dispozitie. Am luat un pix si am incercuit pe cele unde credeam ca ma pot descurca, pe cele care se potriveau cu profilul de la liceu.

La inceput mi s-a parut ca am foarte multe posibilitati, dar in cateva minute nu mai ramasesera decat 2-3 variante. Castigatoare a iesit Facultatea de Stiinte Socio-Umane cu specializarea Jurnalism. Am cunoscut persoane cu caractere diferite, oameni cu viziuni. Eu, in anul III de facultate, am schimbat macazul si m-am angajat intr-un spital. Am terminat facultatea pentru ca nu imi place sa las lucrurile neterminate. Cea mai buna prietena din facultate a ales sa lucreze in publicitate. De cate ori are nevoie vreo cunostiinta de un pliant sau altceva, vorbesc cu ea si ii face cea mai buna oferta calitate vs pret.

Zilele trecute am sunat-o sa vad ce mai face, pentru ca nu imi place sa o sun doar la nevoie. Vorbea cu atata pasiune de munca ei, de accesorii laser, incat nu imi vine sa cred ca am renuntat la asa ceva. Imi povestea de noile tehnici aparute in industria de publicitate din Romania si pe moment aveam mici regrete ca m-am indepartat de acest domeniu. Imi place sa o ascult, pentru ca este felul meu de a fi la curent cu domeniul in care sunt licentiata. Prin ea, prin povestile ei, retraiesc o buna mare parte din acei ani de facultate. Datorita publicitatii, implicit a echipamentelor, consumabilelor si a accesorilor, descoperim lucruri de care ne bucuram mult timp.

Viitorul marketing-ului este direct proportional cu cel al publicitatii.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu