AnaVasilescu.ro - Variety

Cea mai norocoasa zi , 3 to 4

20160128 fortunate

Ziua s-a terminat si pe acel om nu l-am mai vazut. Masina am dus-o la un service auto si am reparat-o. Cursul de perfectionare s-a terminat si pe acel om nu l-am mai vazut. M-am intors acasa si mi-am reluat vechia viata. Uneori ma mai gandeam la acel zambet, la acel om. Le-am povestit celor mai buni prieteni despre aceasta intamplare. Uneori ma mai intreaba despre barbatul misterios, dar eu nu am nici un raspuns pentru ei.

Seful meu a fost foarte multumit despre noile mele cunostiinte. A decis ca in fiecare an sa ma duc la cate un curs. A observat imediat ca nu am mai fost reticenta, dar nu m-a intrebat de ce. Cu siguranta stie si de ce. Ma bucur ca am facut acel curs, la scurt timp dupa absolvirea lui am fost promovata. Meritele mele au fost recunoscute. Eram multumita de mine. Gandeam mult mai pozitiv, eram mult mai increzatoare. In momentul in care realzarile incep sa apara, nici nu mai realizezi cat de repede trec zilele. Un an de glorie, asa ii spun eu.

La urmatorul curs am plecat mult mai optimista. Stiam in mare parte ce ma asteapta. Oricat de concentrata eram asupra noilor notiuni si schimbari, incercam sa intalnesc in sala doi ochii frumosi. Am fost putin dezamagita cand am obsevat ca nu ii intalnesc. Pana la urma, eram acolo ca sa invat. Zilele au trecut cu usurinta, din cand in cand ma mai gandeam la acel barbat, dar imi spuneam ca toate lucrurile, bune sau rele se intampla cu un motiv in viata mea.

Se spune ca acolo unde iti este gandul, acolo iti este si inima. De cand l-am intalnit pe acest barbat, mi-a mers foarte bine profesional. O data cu acumularea de cunostiinte, noi proiecte importante au aparut in viata mea. Ma bucuram de toate opurtunitatiile care apareau in viata mea. Iar seful, era multumit de rezultatele mele. Insa, intr-o zi ma suna si imi spune ca vrea sa ma vada in 5 minute la el in birou.

- va urma - 

Ad


 2080,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu