Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Relocari Bucuresti – experienta placuta cu transportul mobilei

 20160707 relocari

Probabil fiecare dintre noi am trecut prin momente in care a trebuit sa ne mutam dintr-un loc in altul. O astfel de experienta poate fi un adevarat dezastru daca nu gandesti totul bine dinainte. Eu am facut candva greseala de a nu alege o firma mutari Bucuresti si imi pare rau si acum. Am vrut sa ma mut cu masina personala si am desfacut totul in bucati cat mai mici. 

M-am chinuit sa incapa in portbagaj toata mobila si toate electrocasnicele si am facut zeci de drumuri de la vechiul apartament la cel nou. Nu mai spun de efortul depus si de timpul pierdut. Insa, pe atunci nu stiam ca exista firme de transport mobila asa cum este firma Relocari Bucuresti. Posibil ca la acea vreme nici sa nu fi existat astfel de companii. Era in urma cu multi ani. 

De curand insa, mi-am schimbat toata mobila din casa si pe cea veche am vrut sa o duc unor rude la tara. Era in stare foarte buna si m-am gandit ca lor le-ar fi de mare folos. Insa, nu am vrut sa cheltuiasca nimic ei si am asigurat si transportul mobilei. Totul a fost transportat in deplina siguranta cu ajutorul companiei Relocari Bucuresti, o companie serioasa care se ocupa de absolut totul. Am fost foarte surprinsa sa vad cate materiale de protectie au adus cu ei, cate folii si cutii speciale. Totul a ajuns in deplina siguranta si intr-un timp foarte scurt. 
Sunt foarte multumita de alegerea facuta si i-am recomandat si sefului meu aceasta companie, deoarece in curand o sa ne mutam sediul firmei si chiar e nevoie de o echipa de profesionisti care sa faca acest lucru. 
Astazi cei de la Relocari vor veni la o prietena de-a mea foarte buna, care la fel ca si mine acum cativa ani, isi schimba apartamentul. Cu siguranta se va muta cu mult mai multa usurinta decat mine, deoarece a optat, din punctul meu de vedere, pentru cea mai buna firma de mutari.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."