AnaVasilescu.ro - Variety

Peroanele speciale au nevoie de experiente de neuitat.

 19022017 pizza

Sa fii blogger este un lucru minunat. La inceput spui: dar ce as putea eu sa scriu? Oare e cineva interesat de ceea ce si cum gandesc? Dai la o parte gandul asta, te asezi in fata calculatorului si te apuci de primul tau articol, de al doilea, de al 99-lea si realizezi ca iti place cea ce faci. Sunt momente cand recitesti chiar si tu ce ai scris si te suprinzi, te surprinzi si nu realizezi cum de la acel moment ai gandit asa, dar iti place ceea ce citesti si continui sa faci asta.


Cu timpul descoperi alti bloggeri, pasesti cu emotii in diferite comunitati de bloggeri. Pe unii ii vei cunoaste foarte bine, deveniti prieteni si schimbati povestile de viata. Pe altii o sa ii admiri citindu-le articolele. Te vei bucura dar si intrista de intamplarile lor. Vei tine cont de atentionarile, de informatiile pe care ei le scriu.

Cand eram mica, de doar cativa anisori, urmaream cu mare drag emisiunea Abracadabra. Tot ce vedeam acolo mi se parea magic. Au trecut multi ani de atunci, vremea copilariei cu cheia de la casa la gat s-a terminat, dar amintirea lui Abramburici si Abramburica sunt inca vii in memoria mea. Geo Morcov a ales sa se retraga din lumina reflectoarelor dar nu a renuntat la televiziune si asta ma bucura. Dana Rogoz, in schimb, a ales sa ramana in lumina reflectoarelor si imparte cu noi toata viata ei prin blogul sau. M-am intrebat daca o face pentru noi sau pentru ea, dar imi place sa cred ca amebele raspunsuri sunt corecte. De cand a aparut "Perfectul" in viata sa, o vad mult mai implinita, mult mai hotarata si mult mai dornica sa ne impartaseasca intamplarile sale. Fiecare postare pe care o face, ma tine cu sufletul la gura pana termin de citit. Este atat de naturala si plina de energie inca este imposibil sa nu o iubesti.

Este bloggerul pe care mi-ar placea sa il intalnesc si in viata reala, dar stiu clar ca as scoate foarte putine cuvinte din cauza emotiilor. Pentru a diminua efectul lor, mi-ar placea sa luam pranzul impreuna si pentru ca totul sa fie memorabil mi-ar placea sa joc Pizza Roulette alaturi de ea. Stiu ca ii plac provocarile la fel ca si mie si cred ca ne-am distra copios. Ce presupune acest joc? Este foarte simplu. Strangi la un loc prietenii alaturi de care vrei sa traiesti aceasta experienta, apoi comanzi pizza de pe pagina specială a campaniei. Surpriza celor care au initiat acest joc este aceea ca una dintre felii va fi foarte, foarte iute. Daca suprinzi momentul in poze si / sau video si le urci pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera, ai ocazia de a câștiga premii iuți și interesante. Peroanele speciale au nevoie de experiente de neuitat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1870,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu