AnaVasilescu.ro - Variety

Un joc salveaza armonia

20180918 jocuri

Saptamana trecuta, a venit in vizita cumnata mea impreuna cu fiul ei. Desi cel mic nu se mai vazuse de ceva timp cu fiica mea, nu a existat nicio problema in a se adapta unul cu celalalt. Asta, pana cand au ajuns la niste divergente cauzate de papusile fiicei mele. Eu, impreuna cu cumnata mea stateam si ne savuram cafeaua, cand din camera celor mici au inceput sa se auda tipete, plansete, imbranceli. Cand ne-am dus, nepotul meu era cum o mana in coditele fetitei si ea cu dintii in piciorul lui. Toata imaginea din camera arata precum Guernica lui Picasso. Dupa ce i-am despartit, cu chiu cu vai, am inceput sa le facem o teorie ca la carte. Cei doi, cu lacrimi in ochi, si-au cerut scuze si au zis ca ar vrea sa se joace cu altceva pentru ca nepotul meu nu stia ce sa faca cu papusile si fiica mea nu tolera cate un cap smuls de la Barbie.

Am vorbit cu a mea cumnata si acesteia i-a venit o idee: “Ce ar fi sa le gasim ceva pe calculator? Hai sa cautam desene animate!”. Insa, cand le-am spus copiilor, acestia au zis ca desene vad si la televizor si ca ar dori sa se joace ceva. Era o idee buna dar aveam numai un singur calculator. Asa ca am, am tastat pe Google: “jocuri in 2 pentru copii”. Astfel am ajuns pe site-ul hepy.ro.
Acest site, in limba romana, pune la dispozitia copiilor de toate varstele, jocuri online gratuite cu personaje din desene animate precum: Alba ca Zapada, printese, Barbie, Sofia, Dora, Tom si Angela, Frozen, Monster High, Cars dar si lupte cu soldati si tancuri, box, fotbal si multe altele. Aceste jocuri au o grafica deosebita si nu sunt obositoare pentru cei mici. Sunt adaptate in asa fel incat copiii sa participe interactiv, sa aiba parte de adrenalina dar si de o distractie pe cinste. Jocurile in doi sunt ideale pentru a-i tine ocupati pe cei mici.
Fetita mea si nepotelul au ales sa joace “Extraterestri vs Zombi”. Este un joc cu sageti, bile de foc si nave spatiale, pe care cei mici trebuie sa le piloteze. Este extrem de distractiv. Astfel, cu ajutorul site-ului hepy.ro, am reusit sa readucem armonia in jocul celor doi. Asa ca, cei mici au petrecut o zi pe cinste si am reusit, si noi, sa ne bem o cafea in liniste.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 995,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu