AnaVasilescu.ro - Variety

Cele mai bune servicii de reparatii termopane pentru casa ta!

 20181106 reparatii termopane

Va mai amintiti de vechiile geamuri cu rame din lemn? Multi dintre voi este posibil sa nu, deoarece in ziua de azi aproape toti optam pentru geamuri sau usi din termopan. Fie ca sunt din PVC sau Aluminiu, structurile din termopan sunt cea mai buna alegere de pe piata la ora actuala, atat datorita aspectului simplist, dar totusi elegant, cat si datorita calitatii acestora de a izola fonic si termic, tranformand locuinta intr-un mediu mult mai confortabil.

Problemele apar cand termopanul incepe sa se deterioreze, din diverse motive cum ar fi: defectarea balamalelor, lipsa gaurilor pentru aerisire (aflate in partea de jos a geamului) sau din cauza condensului provocat de diferenta de temperatura.
Ce facem in aceste cazuri mai putin fericite? La cine apelam pentru servicii de reparatii termopane? Avem o echipa pregatita pentru dumneavoastra!
Nu aruncati termopanele daca observati ca ceva nu functioneaza in parametri optimi. Este mult mai eficient aplicam reparatii asupra lor. In felul acesta, se economisesc si bani, si timp.
Echipa noastra repara termopane din PVC si usi din termopan de PVC, regleaza termopane PVC si inlocuieste geamurile, garniturile sau butucul la termopane din PVC cat si orice reparatii necesare termopanului din aluminiu.

Echipa de reparatii termopane - intotdeauna la dispozitia dumenavoastra!

Suntem mereu pregatiti pentru a face fata cererilor, oferind servicii non-stop oriunde in Bucuresti sau in Ilfov, avand sedii in urmatoarele localitati: Bucuresti, Afumati, Bragadiru, Buftea, Baneasa, Balotesi, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Domnesti, Magurele, Ilfov, Otopeni, Pipera, Popesti-Leordeni, Tunari, Voluntari si nu numai.
Totodata, service-ul nostru are constatarea gratuita, iar in cazul nevoilor urgente, veti beneficia chiar de o reducere de 50%.
Serviciile oferite in cadrul service-ului nostru sunt urmatoarele:
- revizii tamplarie;
- reglaje tamplarie;
- inlocuire feronerie deteriorata;
- inlocuire geam;
- inlocuire garnituri;
- inlocuire butuc.

Avem doar personal calificat in echipa reparatii termopane

Echipa reparatii termopane si-a castigat respectul si aprecierea clientilor care au beneficiat la un anumit moment de serviciile noastre si si-a format un renume in cercul acestora. Echipa ce realizeaza intervetiilor de urgenta in cadrul companiei este una specializata. Personalul acestei echipe participa periodic la cursuri de specializare si sunt in contact cu noutatile la nivelul tehnologiilor moderne. Totodata, personalul nostru este amabil, va asculta cu atentie cererile si vor face tot ce le sta in putinta pentru a va remedia problemele si a va satisface dorintele pana la cele mai mici detalii.

De ce sa apelati la reparatii termopane?

In primul rand, cea mai buna solutie atunci cand intampinati probleme cu termopanele este aceea de a le repara, nu de a le inlocui (atunci cand este posibila reparatia). In al doilea rand, dam dovada de profesionalism, avand personal calificat, utilaje performante si materiale de cea mai buna calitate, si nu in ultimul rand, va asiguram preturi printre cele mai scazute de pe piata, avand in vedere raportul calitate-pret. Preturile sunt avantajoase pentru orice buzunar, avand diferite oferte si beneficii pentru clienti.
Pe langa acestea, suntem usor de contactat, avand program nonstop si numeroase sedii in Bucuresti si in tot judetul Ilfov. Noi va stam la dispozitie pentru serviciul de reparatii termopane la numarul de telefon 0725-158-558
--------------------------------------------------------
WEBSITE: http://www.reparatii-termopane-pvc-al.ro

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


 1134,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu