AnaVasilescu.ro - Variety

Ideea de a locui intr-un container

20181108 casa container

Toată lumea  isi iubește locuința , oricât de umilă poate sau nu poate fi. Întreaga idee a unei case este un loc în care poți fi cel mai confortabil, ceva care reflectă un pic de personalitate, puțin din gustul tău și o mare parte din caracterul tău. Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că, casele lor spun la fel de mult despre ei ca stilul lor de îmbrăcăminte. Și imaginați-vă tipul de impresie pe care ați face-o dacă tocmai ați invitat pe cineva la casa fabricata din container ultra-chic, proprietate personala.

Arhitectura containerului  a urcat ritmul în timp ce oamenii reinventează un stil de locuit și se bucură și de el. Un design al unui container de transport maritim este sigur din motive evidente.

1.Prețuri accesibile

Cel mai mare stimulent și avantaj pentru toți cei care se gândesc la casele de containere este că acestea sunt destul de ieftine. Obținerea unui container de transport uzat și transformarea acestuia într-o casă este mult mai puțin costisitoare decât obținerea unei locuințe în cel mai ieftin loc al orașului. Și s-ar putea să nu găsiți nici măcar ceea ce căutați. Dar cu casele de containere, tot ce trebuie să faceți este să căutați unul și veți avea unul.

 

  1. Ușor de utilizat și de construit

Contrar a ceea ce pare, este extrem de ușor să executați un proiect de transport de containere de transport maritim. Tot ce aveți nevoie este un container de expediere, o companie de la care il puteți cumpăra sau puteți închiria de la firmele de livrare, gata să il manevreze în curtea dvs. și o mulțime de idei și puteți ajunge cu o casă minunată. Orice proiect de casa poate fi ușor încorporat în orice container. Vreți să adăugați uși sau ferestre sau aveți nevoie de o scara suficient de simplă.

  1. Mai devreme, cu atât mai bine

Aceasta este ideea din spatele tuturor caselor din containere. În medie, un container de transport durează în total două luni pentru a fi în picioare și gata de a fi mutat, chiar din momentul rezervării cu compania. În unele cazuri, puteți chiar să informați compania despre ceea ce aveți nevoie pentru a arăta și aceste schimbări pot fi făcute chiar înainte de livrare. Deci, de fapt, vă puteți vedea casa mult dorita, pe platforma unui camion gigantic.


 870,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu