AnaVasilescu.ro - Variety

Amenajeaza cu stil, alege parchet lucios

20190131 Parchet Lucios

Renovare. Este cuvantul pe care l-am auzit in familia mea de mii de ori. Parintii mei au puncte de vedere total diferite si chiar ma intrebam de cand au devenit asa, ca totusi e imposibil sa fi fost atat de diferiti de la inceput. Mama este cea care si-a dorit aceasta renovare si a reusit, in cele din urma, sa il convinga pe tata. Recunosc ca i-am apreciat tenacitatea ei. Nu s-a dat inapoi de la planul ei, indiferent ca lucrurile nu ii erau deloc favorabile la inceput.

Planul ei era facut cu mult timp inainte, timp in care s-a documentat temeinic. In primul rand a renovat baia. Problema care i-a dat dureri de cap a fost gasirea unei firme specializate sa reconditioneze cada. Cele care se afla acum in comert sunt in general din fibra de sticla si ea nu voia sa renunte la cea din fonta pe care o avea. O data gasit o astfel de firma, renovarea baii era o chestiune de zile.

Urmatoarea etapa a fost revonarea dormitoarelor. A inceput cu schimbatul ferestrelor, operatiune care nu a durat mult. A intampinat problema la indepartarea calciului. A necesitat foarte multa forta de munca, dar intr-un final toate lucrurile au decurs lin. Mama este genul de om care se documenteaza foarte mult inainte sa faca o alegerea. Stiindu-i atitudinea m-am mirat cand intr-o zi mi-a cerut punctul de vedere in privinta parchetului. Dupa toate cercetarile ei, s-a oprit la doua tipuri de parchet. Unul care avea aspectul unui parchet clasic, care ma ducea cu gandul la natura si un parchet lucios. Cel cu aspect natural stiu ca nu se va demoda prea curand, dar totusi ochii mei se indreptau catre cel lucios care nu era pe piata si care nu se gaseste in magazinele de bricolaj. Avantajul acestui parchet este acela ca este foarte rezistent la zgarieturi datorita tehnologiei inovatoare. Ca in orice casa, se intampla accidente care ar provoca zgarieturi, dar pentru aceasta  problema exista un creion corector special.

Secretul acestui parchet este tehnologia Elesgo datorita caruia isi mentine luciul toata viata. Alte avantaje sunt: este usor de intretinut, nu aluneca, ai o senzatie placuta la atingere, este super durabil si isi mentine luciul pe toata durata de viata.

Mi-a facut placere ca mama mi-a cerut parerea. Prin atitudinea si gestul ei am inteles ca opinia mea este importanta pentru ea.  Iti multumesc mama, continua sa fii tu ! Stiu ca surprizele vor continua.


 1337,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu