AnaVasilescu.ro - Variety

Persevereaza pentru marile realizari

20190206 energy car

Acumulatorii vrla gel au fost cei care au salvat o zi care dadea semne sa se termine urat, dar sa o luam cu inceputul. Bunica mea are o poveste de viata incredibila. Parintii ei nu au mai lasat-o sa mearga la scoala dupa cilcul primar pentru ca trebuia sa aiba grija de casa si sa mearga cu ei la muncile campului. Cand eram mica nu luam in serios tot ce imi spunea. Mergea kilometrii intregi pe jos si de multe ori desculta. Ne spunea, mie si fratelui meu, ca ar trebuie sa apreciem ceea ce avem. Vorbele ei pareau a fi dintr-o poveste pe care a citit-o undeva. Tatal meu a dus-o ceva mai bine decat ea, dar l-am vazut cat de mult se retinea in a-si cumpara lui ceva ca noi sa avem noi de toate.

In ziua in care si-a cumparat masina nu stiu cat de incantat era pentru el ca a reusit, cat pentru noi ca astfel va putea sa ne ofere si mai multe momente frumoase. Nu l-am vazut niciodata urmarindu-ne, sa suprinda, cum ne uitam la masina cea rosie, dar pot spune ca l-am vazut cu ochii mintii. Este genul de om care nu a fost invatat sa spuna vorbe duioase, care nu a primit o educatie plina de compasiune si de tandrete, dar in felul lui stiu ca ne iubeste enorm.

Cand avem 18 ani, plus minus cateva luni, imi aduc aminte ca imi doream sa fac si eu scoala de soferi, dar nu pentru ca simteam ca asta imi doresc cu adevarat ci pentru ca asemanam acest permis cu trecerea catre omul responsabil. Nu i-am spus niciodata ca imi doresc sa pot conduce si eu, asa ca am lasat lucrurile asa cum au fost si anii au trecut. Vreo 5 ani la numar. La 23 de ani tata mi-a spus ca in cateva zile va trebui sa ma duc sa fac orele de condus ca tocmai mi-a platit scoala. Soc! Nu m-a intrebat nimic. Nici nu mai locuiam in casa parinteasca de ceva vreme. Acel moment a reprezentat pentru mine enorm. Indiferent unde voi fi, o sa fiu si la el in suflet. Am luat permisul si cu timpul am devenit un sofer bun. O spun eu pentru ca am vazut evolutia mea la volan, o spun si alte persoane care au avut ocazia sa mearga cu mine.

A fi sofer nu inseamna doar sa conduci. Cel putin asa gandesc eu. A fi cu adevarat sofer inseamna sa simti masina, sa ii recunosti sunetele, sa stii ce trebuie sa faci cand ai nevoie de acumulatori noi. Personal a trebuit sa trec prin multe de cand conduc zi de zi (nu de cand am permis). In urma cu trei ani, masina mea mi-a facut o surpriza in parcarea facultatii: nu a mai vrut sa porneasca. Am sunat un prieten si am fost sa cumparam acumulatori vrla gel, bineinteles la recomandarea lui. Inca ma mai bucur de investitia facuta.

Faceti ce va place. Investiti in voi si in placerile pe care le aveti pentru a evolua frumos.

   


 892,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu