AnaVasilescu.ro - Variety

Descoperiţi potenţialul dvs antreprenorial

20190221 potential antreprenorial

Reflectați și dezvoltați propria abordare antreprenorială de lucru.
Un curs de competenție antreprenoriale va provoca ideile dvs. despre antreprenoriat și inovare și va demonstra modul în care puteți adopta o mentalitate antreprenorială în beneficiul dvs. și al altora. Veți explora diferite modalități de abordare al inovării și antreprenoriatului la locul de muncă. Veți identifica, de asemenea, punctele dvs. forte în antreprenoriat și veţi lua în considerare modul în care le puteți aplica aceste competențe pentru a crea valoare economică și socială. Obțineți noi abilități de rezolvare a problemelor și o perspectivă întreprinzătoare cu ajutorul unui curs de competente antreprenoriale.

Învățați să fiți antreprenori prin aflarea modului în care antreprenorii gândesc și lucrează.
În timp ce antreprenoriatul este strâns legat de procesul de înființare, de risc și de crearea de riscuri, un curs de compețente antreprenoriale vă va lărgi perspectiva asupra antreprenoriatului. Veți explora modul în care un set de competențe pot fi aplicate într-o gamă largă de contexte și probleme. Veți investiga câteva dintre miturile și concepțiile greșite despre antreprenori și modurile în care societatea și cultura au impact asupra antreprenoriatului.
Acest curs de compețente antreprenoriale vizează să vă ajute să înțelegeți cum vă puteți canaliza propriul potențial antreprenorial pentru a crea schimbări în organizația, societatea sau viața voastră.
Obțineți o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă să fii antreprenor și să vă provocați propriile opinii despre spiritul antreprenorial și conducere. Aflați cum o gândire antreprenorială vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele personale și să vă dezvoltați în continuare cariera.
A fi un antreprenor înseamnă mai mult decât începerea unei afaceri. Oricine poate beneficia de dezvoltarea unei mentalități antreprenoriale în cariera și viața personală. Cu ajutorul unui curs de competente antreprenoriale veți explora antreprenoriatul și veți învăța cum să vă comportați într-un mod mai întreprinzător și mai inovator.
Care sunt caracteristicile unui antreprenor?
Inventivitate
Andtreprenorii sporesc oportunitățile de a dezvolta noi produse și piețe. Pentru a face acest lucru, monitorizează clienții, concurenții și tendințele tehnologice.

Creativitate
Odată ce un antreprenor a văzut o oportunitate, o valorifică la maxim. Antreprenorii folosesc gândirea inovatoare pentru a îmbunătăți produsele existente și pentru a dezvolta produse noi.
Conducere
Antreprenorii sunt pasionați de ideea sau de afacerea lor. Și își inspiră și echipele, prin comunicare, management și abilități de conducere.
Ce puteţi învăţa dacă urmaţi un curs de competențe antreprenoriale?
• O să vă puteţi evalua potențialul antreprenorial și abilitățile de inovare.
• O să sintetizaţi diferite teorii, concepte și abordări privind inovația și spiritul antreprenorial.
• O să puteţi reflecta asupra abordării dvs. privind antreprenoriatul și inovația.
• O să ştiţi diferențele dintre o gamă largă de tipuri antreprenoriale.
• Reflectați asupra tipului de antreprenor care sunteți sau doriți să fiți.
• Identificați o serie de caracteristici şi competente antreprenoriale.
Un astfel de curs de competențe antreprenoriale este pentru oricine dorește să afle mai multe despre antreprenori şi să dobândească nişte cunoştinţe astfel încât să le poate aplica în propria viață sau afacere.
Vreţi să învăţaţi cum să începeţi propria afacere? Sau să aduceți idei și energie noi organizației dvs. actuale? Doriţi să dezvoltați abilități antreprenoriale cheie? Atunci cu siguranţă un curs de competente antreprenoriale este tot ceea ce vă trebuie.


 944,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu