AnaVasilescu.ro - Variety

SuperBlog !

20151227 superblog

In 2009 am auzit prima data de acest concurs. Am amanat sa ma inscriu pana a fost prea tarziu. In 2010 am zis ca vreau sa imi testez propriile forte in cea mai drastica competitie din randul bloggerilor. A fost cea mai frumoasa experienta, imi aduc aminte cum dormeam cate 3-4 ore, cum asteptam cu emotie punctajele. Eforturile nu au fost in zadar. Dupa 44 de probe, am ocupat locul 4. Simteam o bucurie pe care nu as putea sa o descriu. Dupa multa vreme, eram mandra de mine, de ceea ce reusisem.

SuperBlog si-a urmat cursul, multe reguli s-au schimbat. A aparut si competitia de primavara. Am momente cand aseman aceasta competitie cu un drog. O competitie lunga, dureroasa dar de care nu te poti lasa. Atunci cand „simt” ca am timpul necesar, particip iar si iar. Anul acesta am vrut sa aflu ce mai e nou in jurul meu, cine mai participa, ce teme mai gandesc sponsorii si m-am inscris iar. O singura data am participat pentru premii, de atunci particip de drag.

Anul acesta am vrut sa gust pentru prima data din Gala SuperBlog. Mi-am luat cu mine o buna prietena (care la randul ei a participat si ea) ca doar bucuriile se impart. Este o experienta pe care o recomand oricui.

La multi ani, SuperBlog.
La multi ani, Mia Enescu!

Ad


 3110,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

  • Romaine postat de Romaine Miercuri, 16 Noiembrie 2016 10:30

  • Liviu postat de Liviu Luni, 04 Ianuarie 2016 23:42

Lasă un comentariu