AnaVasilescu.ro - Variety

Cea mai norocoasa zi , 1 to 4

20160128 fortunate

Azi am vrut sa imi las mintea sa zburde. Demult nu am mai facut acest lucru, dar pot sa spun ca e distractiv. Sa incepi o idee, o poveste si cu fiecare propozitie pe care o scrii sa ii dai un curs. Primul lucru pe care a trebuit  sa il fac e sa imi aleg o tema. In urma unei discutii cu ... sa trecem peste nume, am ales ca tema : cea mai norocoasa zi. Nu este povestea mea , dar sper sa va placa ce a iesit. 

 Azi sunt melancolica. Ma gandesc la multe lucruri din trecut. Ma bucur ca imi aduc aminte doar de lucrurile frumoase. Am ajuns la concluzia ca timpul nu se masoara in secunde, minute sau ore ci in momente frumoase. Cu cat ai mai multe, cu atat te poti numii un om fericit. Mi s-a intamplat sa am momente cand totul in jurul meu era un haos si ca printr-un mister totul sa se lamureasca.

Iubesc viata si stiu ca si ea ma iubeste, altfel nu mi-ar fi daruit atat de multe lucruri frumoase. Acum ca am putut sa realizez orice mi-am dorit, nu mi-as mai vedea viata fara ele. Imi iubesc serviciul, imi iubesc hobby-urile iar cel mai important este cititul, dar cel mai mult imi iubesc familia. Fiecare om are in viata sa o zi cu adevarat norocoasa. E posibil sa nu iti dai seara de importanta acelei zile decat dupa foarte mult timp. Asa s-a intamplat si la mine. In ziua mea norocoasa mi-am cunoscut iubirea. Fara aceea zi nu aveam serviciul pe care il am azi , nu aveam familia pe care o am acum.

Imi doresc ca toata lumea sa reuseasca sa treaca cu bine prin toate incercarile vietii. Mai mult de atat, imi doresc ca toata lumea sa zambeasca din toata inima. John Lennon avea o vorba celebra "Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end". Avem nevoie de rabdare, de intelegere si de curaj. De cele mai multe ori, trebuie sa dovedim, ca meritam tot ceea ce ni se intampla. Am cateva nume celebre care mi-au marcat viata cu vorbele lor. In randurile urmatoare va voi spune o mica parte din povestea vietii mele, dar va voi arata si cateva citate care mie mi-au placut foarte mult.

- va urma - 

Ad


 2557,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu