AnaVasilescu.ro - Variety

Cea mai norocoasa zi , 2 to 4

20160128 fortunate

Este Ianuarie, o luna plina de sarbatori. Oamenii se intalnesc si isi fac planuri pentru viitor, dar isi aduc aminte si de momente vechi din viata lor. Casa miroase a sarbatoare, a vin rosu, a portocale, a fericire. Toate necazurile, problemele au disparut. Azi , casa bunicii este plina. Ea se bucura sa ne vada pe toti la un loc. Focul din semineu ne incalzeste corpurile dar si sufletele. Este minunat sa petreci sarbatorile cu persoanele iubite.

 Ma uit cu drag la parintii mei, la bunica mea, la fratele meu, la celelalte rude, dar ma uit cu drag si la sotul meu care se joaca cu copilul nostru. Imi aduc aminte de ziua in care l-am cunoscut pe sotul meu. Au trecut 6 ani de atunci. Aceea zi mi-a schimbat total viata. Acum cand imi aduc aminte mi se pare amuzant. Seful meu m-a trimis la un curs de perfectionare, timp de 7 zile, intr-un al oras. Nu imi plac deplasarile lungi, iar responsabilitatile si cerintele pe care le are seful sunt ample.

Lucrurile bune se intampla la momentul potrivit, altfel spus se intampla cand te astepti mai putin. Seful meu stia ca nu sunt incantata de aceasta deplasare, dar a insistat sa ma duc.  In ziua plecarii, mi-am setat destinatia pe GPS si am plecat cu masina mea acolo. Pe drum am vazut ca ceva s-a stricat la masina, din cauza asta am intarziat la primul curs. Fizic eram acolo, dar mintea mea era plecata in alta parte. Asteptam pauza cu nerabdarea. Aveam nevoie de o cafea. Pur si simplu era prea mult pentru mine. Eram la capatul rabdarilor. Am vazut ca lumea se ridica, pauza incepuse, si imediat m-am dus la tonomatul de cafea.

In spatele meu se auzeau voci, dar nu intelegeam ce spuneau. Atat de multi nervi aveam. Tot ce voiam era sa dau timpul inapoi, ca sa dispara toate problemele. Surpriza. Acel tonomat era stricat. M-am intors, epuizata, si vad un barbat ma privea insistent, dar imi si zambea. Gandurile mele s-au blocat. El mi-a intins un pahar de cafea. L-am luat dar nu puteam sa scot un cuvant. Era atat de chipes si simteam atat de multa caldura si liniste interioara incat eram captivata. A plecat si mi-a mai zambit o data. Fiind indepartata de la problemele mele, acum analizam altfel situatia. Pana acum simteam ca am multe probleme, intr-un oras nou, unde eram singura si nu cunosc pe nimeni. Acum eram mult mai calma, simteam ca probleme sunt mult mai putine si stiam ca undeva, in sala, exista un om cu zambet minunat.

- va urma - 

Ad


 2637,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

Lasă un comentariu